31.10.11

Tänään oli kolmas ratsastustunti. Ensimmäistä kertaa tuntui, että alan vähitellen saamaan jonkinlaista tuntumaa siihen hommaan. Olimme ulkona. Oli jälleen kaunis, aurinkoinen aamu. Pharaon kenkä oli vähän irronnut joten emme voineet ravata paljoa, mutta sekin vähä minkä jolkuttelimme tuntui huomattavasti helpommalta kuin edellisellä kerralla. Ratsastusasento alkaa nyt jo löytyä ja omat varusteet tuovat myös varmuutta. Ehkä minusta tulee vielä joskus kunnon cowgirl.  Opettajani Lotta kertoi minulle tänään enemmän ammattiratsastuksesta ja hevosten hoidosta. Ei mikään ihme että ratsatus ei ole kaikkein edullisin harrastus, kun pelkästään jo hevosen varusteet maksavat niin paljon. Pelkkä satula maksaa kuulemma semmoset 2000 euroa. Hevosen ylläpitokin on tyyristä homma. Pitää alkaa säveltämään niitä hittibiisejä ja vähän äkkiä jos aion sen oman pollen joskus hommata.

Hommasin tämmöiset Däslön housut, saappaat ja chopsit. Haluaisin vielä joskus kunnon ratsastussaappaat, mutta näillä on hyvä aloittaa.

Tunnin jälkeen minulla oli yhdet kuvaukset ja sen jälkeen keskityin taas vähän nuottikirja-asioihin. Timmion Records julkaisee nimittäin joulukuussa nuottikirjan osasta minun ensimmäisen ja toisen levyn kappaleita. Kappaleet nuotintaa Sami Baldauf. On ollut hienoa nähdä omia biisejä nuotteina. Jotenkin hurjan ylevää!

On ollut kiva päivä mutta unelmoin jo taas kovasti pääsystä pois kaupungista. Onneksi me mennään ensi viikonloppuna mökille. Sitä ennen on vielä tiedossa ainakin korsettimalliston lanseerausbileet missä esiinnymme ensimmäistä kertaa yhdessä harpistin kanssa <3